En raison d'un manque structurel de personnel chez PostNL et d'une rénovation dans différents centres de distribution de PostNL, le courrier n'a pas été livré ou a été livré en retard.
On ne sait pas encore quand PostNL aura résorbé son retard. Nous sommes en contact quotidien avec PostNL pour garantir que vous recevez votre magazine ou votre commande. Désolé pour le dérangement.

Vous sauvegardez 14%

Informations complémentaires

Poids 0,32 kg
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Oostenrijk magazine – 02 2018

 5,95

Rupture de stock

Rupture de stock

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

In editie 2-2018 onder andere aandacht voor de honderd jaar geleden overleden expressionistisch schilder Egon Schiele.  Oostenrijk Magazine reist in Schiele’s voetsporen naar zijn geboorteplaats Tulln aan de Donau én naar het Leopold Museum in Wenen. Andere reportages voeren naar Oostenrijks oudste stad Enns, naar het Virgental in Tirol en naar wandelgebied Waldheimat in Stiermarken.  Verder onder andere: nostalgietrein Achenseebahn, tips voor wijnwandelroutes en recepten voor Knödel.

 

Description

Over dit magazine:

Oostenrijk Magazine richt zich op iedereen die van het goede leven houdt en hecht aan kwaliteit. We schrijven over steden en regio’s, fietsen en wandelen, tradities en gebruiken, iconische bedrijven en traditioneel handwerk. Ook delen we onze favoriete recepten en geven we tips voor ‘genotsadressen’: topkoks, innovatieve wijnboeren en producenten, boetiekhotels en wellnessresorts.

Informations complémentaires

Poids 0,32 kg
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Oostenrijk magazine – 02 2018”

Over dit magazine:

Oostenrijk Magazine richt zich op iedereen die van het goede leven houdt en hecht aan kwaliteit. We schrijven over steden en regio’s, fietsen en wandelen, tradities en gebruiken, iconische bedrijven en traditioneel handwerk. Ook delen we onze favoriete recepten en geven we tips voor ‘genotsadressen’: topkoks, innovatieve wijnboeren en producenten, boetiekhotels en wellnessresorts.

fr_FRFrançais