En raison d'un manque structurel de personnel chez PostNL et d'une rénovation dans différents centres de distribution de PostNL, le courrier n'a pas été livré ou a été livré en retard.
On ne sait pas encore quand PostNL aura résorbé son retard. Nous sommes en contact quotidien avec PostNL pour garantir que vous recevez votre magazine ou votre commande. Désolé pour le dérangement.

Informations complémentaires

Poids 0,32 kg
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Oostenrijk magazine – 03 2020

 6,95

En stock

En stock

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

In het authentieke Villgratental in Oost-Tirol werd al vijftig jaar geleden  gekozen voor ‘slow’ en duurzaam toerisme. Gasteinertal (Salzburgerland) viert in 2020 het 1000-jarig bestaan. De stedentrip voert naar bierstad Freistadt (Opper-Oostenrijk), waar Europa’s laatste brouwcommune is gevestigd. Verder in dit nummer onder meer: Recepten Oostenrijkse pasta, geschiedenis en toekomst van Alpenhutten, een  bedrijfsbezoek aan loden-producent Steiner1888 en een interview met topchef Richard Rauch!

Description

Over dit magazine:

Oostenrijk Magazine richt zich op iedereen die van het goede leven houdt en hecht aan kwaliteit. We schrijven over steden en regio’s, fietsen en wandelen, tradities en gebruiken, iconische bedrijven en traditioneel handwerk. Ook delen we onze favoriete recepten en geven we tips voor ‘genotsadressen’: topkoks, innovatieve wijnboeren en producenten, boetiekhotels en wellnessresorts.

Informations complémentaires

Poids 0,32 kg
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Oostenrijk magazine – 03 2020”

Over dit magazine:

Oostenrijk Magazine richt zich op iedereen die van het goede leven houdt en hecht aan kwaliteit. We schrijven over steden en regio’s, fietsen en wandelen, tradities en gebruiken, iconische bedrijven en traditioneel handwerk. Ook delen we onze favoriete recepten en geven we tips voor ‘genotsadressen’: topkoks, innovatieve wijnboeren en producenten, boetiekhotels en wellnessresorts.

fr_FRFrançais