Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Rolling Stones Scheurkalender – 2023

 15,95

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

The Rolling Stones bestaan al zo lang en zijn zo succesvol, dat je ze werkelijk overal tegenkomt. Zelfs op Mars ligt een ‘rollende steen’! Start Me Up heet deze kalender, en daarom staan dit jaar de hits centraal: alle singles passeren de revue. Maar er is er meer. Zo vind je verder op deze pagina’s: verhalen en anekdotes over de bandleden, prachtige foto’s uit de jaren zestig, de soloalbums van alle bandleden, ook nieuwe, bijzondere Stones-voorwerpen, Top Tiens met Rolling Stones-hits, geestige uitspraken van de bandleden, leuke maar o zo lastige mini-pubquizzen. Elke dag een stukje Stones voor elke muziekliefhebber die op zoek is naar de eeuwige jeugd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rolling Stones Scheurkalender – 2023” te beoordelen
nl_NLNederlands