Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 31%

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Pakket Marie Claire + Nouveau – 01 2024

Oorspronkelijke prijs was: € 15,94.Huidige prijs is: € 10,95.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Marie Claire 01 2024: Stoomcursus storytelling Multi-inzetbaar – Experts in designermode “de focus ligt steeds meer op pre-loved”- Als je BFF een baby krijgt “ik voel me een buitenstaander in mijn eigen vriendengroep

Nouveau 01 2024: De kracht van het verbinden – De leukste romantische weekendjes weg + bijpassende outfit ( ook voor je man!) – Het grote liefdes nummer – Krista (51): ‘Onze relatie drijft op alcohol’ – Trouw niet voor je 50 bent: Waarom echte liefde moet rijpen – Liefdesinterview: John de Wolf & Zijn Inge: ‘Ik vroeg haar na een maand al ten huwelijk’ – Angela Groothuizen: ‘Ik date tegenwoordig met mijn ex-man Robbi’

Beschrijving

Over dit pakket:

Marie Claire: Marie Claire is een maandelijks tijdschrift gericht op vrouwen. In het magazine komen mode, trends en diepgaande interviews samen. Anno 2010 werd het uitgegeven in 33 landen en 17 talen en bereikte het wereldwijd maandelijks 15 miljoen lezers. Het blad is volgens de uitgever bedoeld voor modebewuste jonge, zelfstandige vrouwen met een opleiding, een baan en een brede belangstelling.

Nouveau: Nouveau, de glossy die uiterlijk én innerlijk verrijkt. Het tijdschrift Nouveau is er voor sprankelende vrouwen met smaak. In elk nummer vind je uitgebreide reportages over modetrends, stedentrips en nog veel meer. Daarnaast geniet je met een abonnement elke maand van inhoudelijke interviews met inspirerende vrouwen en de beste body-en mindtips voor 50+.

 

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Marie Claire + Nouveau – 01 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Marie Claire: Marie Claire is een maandelijks tijdschrift gericht op vrouwen. In het magazine komen mode, trends en diepgaande interviews samen. Anno 2010 werd het uitgegeven in 33 landen en 17 talen en bereikte het wereldwijd maandelijks 15 miljoen lezers. Het blad is volgens de uitgever bedoeld voor modebewuste jonge, zelfstandige vrouwen met een opleiding, een baan en een brede belangstelling. Nouveau: Nouveau, de glossy die uiterlijk én innerlijk verrijkt. Het tijdschrift Nouveau is er voor sprankelende vrouwen met smaak. In elk nummer vind je uitgebreide reportages over modetrends, stedentrips en nog veel meer. Daarnaast geniet je met een abonnement elke maand van inhoudelijke interviews met inspirerende vrouwen en de beste body-en mindtips voor 50+.  
nl_NLNederlands