Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 19%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 51 2023

Oorspronkelijke prijs was: € 10,50.Huidige prijs is: € 8,50.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Margriet 51 2023: Een december om te koesteren – Karsu, Patrick Martens en Nick Schilder over wat kerst voor hen dit jaar betekent – De mooiste versieringen voor een feestelijk huis maak je zelf! – Kerststress? Katinka Polderman weet raad – Interview Hans Klok – Anouk: ‘Ik heb me nog nooit zo goed in balans en veilig gevoeld als nu’ – Kerst kookgids: 21 pagina’s vol budgetrecepten – Mode: Comfortabel en feestelijk

Libelle 51 2023: Eindelijk hét kerstgevoel: ”Ik vier kerst met mijn zelfgekozen familie” – 35 pagina’s kerst kook boek: Feestmenu’s van Yvette van Boven – Lekker lezen: op zoek naar een kerstdate – Wow dennenboom!: Dé trends: sprookjesachtig, klassiek of uitbundig – Merel en Tasha hadden allebei een onveilige jeugd: ”We kunnen elkaar alles vertellen, zonder schaamte” – Uitpakken maar! 1 fluwelen pak, 8 outfits – Monic Hendrickx: ”Die hele overgang vind ik zo onnodig” – Kerst op z’n Brits: Genieten in Aberdeen, Bath of Cambridge – En ook nog: Charlot (56) verbrak na 45 jaar de vriendschap: ”Na een afspraak met haar was ik nooit vrolijk” – Joke (61) had een veeleisende moeder: ”Wat ik ook deed, in haar ogen was het nooit goed” – Bijna kerst

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 51 2023” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands