Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 17%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 44 2023

 7,85

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

margriet: Ben je 50+, Krijg je opeens een nieuwe bonusmoeder…. : Als een van je ouders op latere leeftijd een nieuwe liefde krijgt – Bart chatbot:’ Het leven moet een beetje scheuren’ – 4 verukkelijke focaccia-recepten – Brigitte (62) :’ Ik had een paar jaar seks voor geld’

Libelle: Maarten van Rossem: ”Ze noemen me weleens mopperpot, maar dat ben ik helemáál niet” – Mossel tijd van romig zacht tot pittig gekruid – Maria moest rondkomen van weinig: ”Ik was te trots voor hulp van de voedselbank – Carlijns dochter (18) is eenzaam: ”Nu ben ik niet meer bang dat ze zichzelf iets aandoet” – Weekend outfits, zachte truien en comfy denim – 109x Rust & ruimte: spoedcursus organiseren in huis – Wat zit je haar goed! Eerste hulp bij haarverlies, 3 vrouwen vertellen. 14 pagina’s genieten – Wellness gids: van thuis-spa tot mini-vakantie, ontspannen in de beste sauna’s, spa’s, resorts & thermen – Puzzel & win: een keukenmachine

 

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 44 2023” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands