Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 28%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 13 2024

Oorspronkelijke prijs was: € 12,40.Huidige prijs is: € 8,95.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Margriet 13 2024: Nieuwe columnist! Maria Goos: ‘Mijn moeder zon zich fantastisch verbazen over alles’ – Lenteschoonmaak in je hoofd, het fijne van to-do lijstjes – Waarom buiten zijn zo goed voor ons is, Ja ook bij slecht weer – Sergio Vyent ‘Ik voel geen enkele wrok over mijn verleden’ – DIY Wow items voor in je huis – Sara (57) dacht dat ze een burn-out had, maar het was de overgang

Libelle 13 2024: Openhartig: in de steek gelaten “Na haar scheiding is mijn zus totaal losgelaten” De dag nadat: “Mijn vader werd opgelicht door zijn date” Net moeder en ernstig ziek: “Ik heb mijn uitvaart al geregeld” – Pluk het voorjaar, Opknappers: Stylen met tweedehands meubels, Vroege lentebloeiers van Krokus tot Camelia – Fris en frivool outfits in geel en wit – Naar de Wadden 5 eilanden heel veel hotspots – Slimme experts tips voor meer orde in je administratie – Winnen! XL Airfryer

Eerdere edities van Pakket Libelle + Margriet – 13 2024

Andere suggesties…

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 13 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands