Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 28%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 12 2024

Oorspronkelijke prijs was: € 12,40.Huidige prijs is: € 8,95.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Margriet 12 2024: Brief aan mijn dochter van trotse vaders |Abdelkader Benali, Charly Luske en Özcan Akyol – Ontstressen? Tijd voor een creatieve workshop – Dat vraagt moed! Drie vrouwen over hoe ze hun eigen weg durfden te kiezen – Suus (49) Ging op zelfverdediging cursus met tips van een expert – 3x Dit betekent emancipatie voor mij ‘Zolang de orgasme-kloof er is, heeft het feminisme gefaald’

Libelle 12 2024: Mijn dochter heeft rijke schoonouders “Die studieschuld willen ze ook voor haar afbetalen” – Annemiek (46) is al vijf jaar uitbehandeld “ik wil mijn kinderen volwassen zien worden” – Spinazie power de lekkerste recepten – Gezond haar plan in 10 stappen naar haar en hoofdhuid in topconditie – 50-plus en toch nog dat diploma “Mijn dochters bleven mij aanmoedigen” Bijna lente – Vannacht slaap ik alleen de pluspunten van gescheiden slapen

Eerdere edities van Pakket Libelle + Margriet – 12 2024

Andere suggesties…

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 12 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands