Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 23%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 09 2024

 7,99

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Margriet 09 2024: Je beste tijd is nu! – Ingrid (56): ‘Ik ben nooit geaccepteerd door zijn kinderen’ – Iets doen tegen fors overgewicht? Dit zijn je opties – Van kringloop vondsten maak je de mooiste accessoires voor je huis – De beste verzorging voor je hoofdhuid – Als je relatie niet meer goed is: Blijf je wel of niet bij elkaar? – Mode prachtig pastel! – Meringue onweerstaanbaar luchtig – Interview Leopold Witte: ‘Als ik nu jong was geweest, had ik alle stempels gekregen die er zijn.  Dyslexie, ADHD…’

Libelle: 09 2024: Ontwerper Jan Taminiau: ”Máxima en ik ‘dansen’ goed samen” – Demi werd bedreigd door de aannemer: ”Hij zei dat hij mijn kinderen iets zou aandoen” – Van stof tot jurk: De leukste modemusea – Zij zijn trots op hun curves: ”Het is hoog tijd dat we elkaar minder gaan veroordelen”  – Identiteitsfraude: ”De politie neemt het serieus, maar kan weinig doen” – Relatie zonder seks: Hoe erg is dat? – Het grote mode nummer – Lekker creatief met croissants: Bijzondere recepten

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 09 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands