Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 18%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 04 2024

Oorspronkelijke prijs was: € 9,80.Huidige prijs is: € 7,99.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Margriet 03 2024: Anke werd op haar 39ste plots slechthorend ‘Mijn zelfbeeld viel totaal aan gruzelementen – Mooie huid nog mooier de do’s en dont’s van detoxen – Reuma: Waarom vrouwen de diagnose vaak veel later krijgen dan mannen – Interview Henriëtte Tol ‘Legenest-syndroom? Geen last van gehad

Libelle 03 2024: Johny de Mol: ”Er waren dagen dat ik liever mijn bed niet uit kwam” – Winter kost: Van schnitzel tot kaasfondue 0 O, had ik maar…: Ons schuldgevoel mag best een tandje minder – Doe ‘ns gek!: Méér plezier maakt je gezond(er) – We gaan voor grijs! Gouden tips voor zilveren lokken – Openhartige Verhalen: Miriam wil haar dochter laten steriliseren: ”Haar kind zal ook gehandicapt zijn” – Gestopt met drinken: ”Er stond altijd een fles wijn koud” – Gerians man doodde zichzelf: ”Ik hield hem vast tot hij in slaap viel” – Veel geluk voor weinig – Versla de inflatie: Zo ga je slimmer om met je geld – Voordelig wonen: Zelfmaakideeën + de beste woonkoopjes – Budget-wintermode: 14 complete outfits onder de 150 -,

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 04 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands