Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 20%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 01 2024

Oorspronkelijke prijs was: € 12,50.Huidige prijs is: € 9,95.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Margriet 01 2024: Je beste tijd is nu! – Vrolijke kerst! – Claudia De Breij – Last minute kerstversieringen – ‘Met kerst bleek dat hij een ander had’ – De gezichten van 2023: O.A. Marianne van B&B vol liefde en Carola Schouten – De mooiste feestlooks – Eenzaam? Deze kerst niet meer! – Brunchrecepten vol kleur – Jaarhoroscoop 2024

Libelle 01 2024: Fijne kerst – Debbie en Paul van B en B vol liefde “We wilden allebei iets proberen, maar we durfden niet” – Parijs voor een prikkie de mooiste budgettips – Toch nog moeder 10-plussers vertellen “Als Abel zijn vaders ziet, lacht hij van oor tot oor” – Feest op tafel Stylingtips voor de kerstdis – Kerstmannen 4 BN’ers zetten zich voor kerst in voor een ander – Trés Chic Klassieke outfits voor een stijlvol feestje – Niet zomaar een cadeau, over de kunst van geven – Petit fours voor beginners kleine hapjes, groots effect – Mijn mooiste kerst ooit 14 vrouwen vertellen

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 01 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands