Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 33%

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Pakket Libelle + Libelle Lekker + Libelle Bookazine – 40 2022

 8,99

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Libelle 40 2022: Voel je goed – 22x ontspannende uitjes – 20x vesten in zachte kleuren – Petra (54) is continu opgewonden: ‘Ik vertelde niemand iets, ik schaamde me kapot’ – Eva Van der Gucht: ‘Toen mijn beste vriendin moeder werd, ging ik toch twijfelen’ – Vitamine tekort: Wanneer heb je dat & wat doe je eraan? – Hemelse pasta met room & kaas – Net als Máxima: Zelf maken: koninklijke jurk + gratis patroon maat S t/m XXL – 7 vrouwen over die ene onvergetelijke docent: ‘Ik maakte die toets, terwijl zij met mijn baby ging wandelen’

Libelle Lekker 12 2022: Op de versiertoer – Meer dan 45 bakrecepten – Tussen kunst & koek: De mooiste koekjes maak je zelf – Zelf aan de slag: Vlaaien bakken met tips van de expert – Weg middagdip: Goed zoet voor na de lunch – Bosvruchten-laagjes-taart: Met pannenkoeken & romige fruitvulling – Holland’s Got Talent: 12x lekkers uit de provincie – Hippe baktrend: Crolus, cruffin & cretzel – Over de top: Pimp je taart met parels en bloemen – Intolerant? Niks aan de hand: Bakken zónder koemelk, gluten of lactose – Lekker makkelijk: Broodjes, taarten en repen uit één blik

Libelle Bookazine 09 2022: Bloemen van de duisternis – Tatiana de Rosnay

Na een afschuwelijke ontdekking verlaat Clarissa haar man. De schrijfster met een nogal getroebleerd verleden vindt een nieuw appartement dat exclusief is bedoeld voor kunstenaars. Al snel krijgt ze het gevoel dat ze wordt bespied en lijken dromen en werkelijkheid in elkaar over te lopen. Aangemoedigd door haar kleindochter gaat Clarissa op onderzoek uit, maar haar dochter vreest dat zij de grip op de werkelijkheid verliest. Is zij inderdaad een overgevoelige schrijver met te veel fantasie of is ze iets op het spoor?

Een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie, vanuit het perspectief van drie vrouwen uit verschillende generaties. En dat alles tegen de achtergrond van het Parijs van de nabije toekomst.

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Libelle Lekker + Libelle Bookazine – 40 2022” te beoordelen
nl_NLNederlands