Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Pakket Flair + Libelle – 01 2024

 7,99

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Flair: 51-2023: De vrouwen van 2023: Bibi Breijman ‘Tuurlijk heeft ie een vaas naar zijn kop gekregen’ – Songfestivals Mia ‘Het kan niet erger worden dan wat ik daar heb meegemaakt’ – Welmoed Sijtsma ‘Nu ziet heel Nederland jou in pornostandjes zei mijn vader’ – Als herboren: ‘Ik bleek twee jaar lang verkeerde medicijnen te hebben gekregen’ – Help! ‘Mijn schoonouders komen elk weekend op bezoek’

Libelle: 52-2023: Fijne kerst – Debbie en Paul van B en B vol liefde “We wilden allebei iets proberen, maar we durfden niet” – Parijs voor een prikkie de mooiste budgettips – Toch nog moeder 10-plussers vertellen “Als Abel zijn vaders ziet, lacht hij van oor tot oor” – Feest op tafel Stylingtips voor de kerstdis – Kerstmannen 4 BN’ers zetten zich voor kerst in voor een ander – Trés Chic Klassieke outfits voor een stijlvol feestje – Niet zomaar een cadeau, over de kunst van geven – Petit fours voor beginners kleine hapjes, groots effect – Mijn mooiste kerst ooit 14 vrouwen vertellen

Beschrijving

Over dit pakket:

Flair: Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Libelle: Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift dat Alles over recepten, mode, interieur en relaties behandelt elke week een nieuwe. Libelle Tuin & Zo staat boordevol inspirerende tips, weetjes, groene shoppings en de allerlaatste tuintrends. Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Libelle lekker vol met recepten en menu’s!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Flair + Libelle – 01 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Flair: Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen. Libelle: Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift dat Alles over recepten, mode, interieur en relaties behandelt elke week een nieuwe. Libelle Tuin & Zo staat boordevol inspirerende tips, weetjes, groene shoppings en de allerlaatste tuintrends. Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Libelle lekker vol met recepten en menu’s!
nl_NLNederlands