Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Doelgroep

, ,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Lucky Luke 06 – De oompjes dalton

 8,99

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

De oompjes dalton

Beschrijving

Over dit magazine:

Lucky Luke is een iconische stripreeks gecreëerd door de Belgische tekenaar Morris, met de hulp van scenarist René Goscinny. De eerste Lucky Luke-strip verscheen in 1946 in het Belgische stripmagazine Spirou. Sindsdien is Lucky Luke uitgegroeid tot een van de meest geliefde en herkenbare stripfiguren wereldwijd.

Het hoofdpersonage, Lucky Luke, is een eenzame cowboy die sneller schiet dan zijn schaduw. Hij staat bekend om zijn onberispelijke moraal, zijn snelheid met een pistool, en het feit dat hij altijd zijn vijanden arresteert in plaats van hen te doden. Bovendien heeft Luke de gave om met dieren te praten, vooral met zijn trouwe paard genaamd Jolly Jumper.

Wat de Lucky Luke-strips onderscheidt, is de combinatie van humor, avontuur en historische elementen. De verhalen spelen zich vaak af in het Wilde Westen tijdens de 19e eeuw en belichten de verschillende aspecten van die periode, zoals de Gold Rush, de aanleg van de spoorwegen en de confrontaties tussen cowboys en indianen.

Een van de meest kenmerkende kenmerken van de Lucky Luke-strips is de aanwezigheid van historische figuren in de verhalen. Beroemdheden zoals Jesse James, Calamity Jane, Buffalo Bill en de Dalton-broers maken allemaal hun opwachting in de avonturen van Lucky Luke. Deze historische context voegt een educatief element toe aan de strips, waardoor lezers op een vermakelijke manier meer te weten kunnen komen over het Wilde Westen.

Extra informatie

Doelgroep

, ,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucky Luke 06 – De oompjes dalton” te beoordelen

Over dit magazine:

Lucky Luke is een iconische stripreeks gecreëerd door de Belgische tekenaar Morris, met de hulp van scenarist René Goscinny. De eerste Lucky Luke-strip verscheen in 1946 in het Belgische stripmagazine Spirou. Sindsdien is Lucky Luke uitgegroeid tot een van de meest geliefde en herkenbare stripfiguren wereldwijd. Het hoofdpersonage, Lucky Luke, is een eenzame cowboy die sneller schiet dan zijn schaduw. Hij staat bekend om zijn onberispelijke moraal, zijn snelheid met een pistool, en het feit dat hij altijd zijn vijanden arresteert in plaats van hen te doden. Bovendien heeft Luke de gave om met dieren te praten, vooral met zijn trouwe paard genaamd Jolly Jumper. Wat de Lucky Luke-strips onderscheidt, is de combinatie van humor, avontuur en historische elementen. De verhalen spelen zich vaak af in het Wilde Westen tijdens de 19e eeuw en belichten de verschillende aspecten van die periode, zoals de Gold Rush, de aanleg van de spoorwegen en de confrontaties tussen cowboys en indianen. Een van de meest kenmerkende kenmerken van de Lucky Luke-strips is de aanwezigheid van historische figuren in de verhalen. Beroemdheden zoals Jesse James, Calamity Jane, Buffalo Bill en de Dalton-broers maken allemaal hun opwachting in de avonturen van Lucky Luke. Deze historische context voegt een educatief element toe aan de strips, waardoor lezers op een vermakelijke manier meer te weten kunnen komen over het Wilde Westen.
nl_NLNederlands