Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Harlequin Bouquet – 4420 2022

 4,35

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Winter of Love – Verloren kroon, gevonden liefde – Caitlin Crews

Zijn wraak begint met een kus…

Amalia Montaigne is opgegroeid aan het hof, in de veronderstelling dat ze ooit de troon zou bestijgen. Wanneer ze ontdekt dat ze géén kroonprinses is, wil ze dit verpletterende nieuws in alle eenzaamheid verwerken. Dus gaat ze terug naar het verlaten Spaanse eiland waar ze lang geleden de mooiste weken van haar leven beleefde met miljardair Joaquin Vargas – dezelfde man die haar nu tot haar grote schrik staat op te wachten!

Eindelijk wraak! Joaquin heeft nooit kunnen vergeten dat Amalia hem na hun paradijselijke tijd samen zomaar aan de kant schoof. En hij heeft haar al helemaal niet kunnen vergeven. Nu zal hij haar opnieuw verleiden en dan, als ze zinderend van passie in zijn armen ligt, zal hij háár verlaten. Wat zal het een genot zijn om haar prachtige lippen weer te mogen kussen…

Eerdere edities van Harlequin Bouquet – 4420 2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harlequin Bouquet – 4420 2022” te beoordelen
nl_NLNederlands