Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Harlequin Bouquet – 4415 2022

 4,35

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Winter of love – Ontvoerd door de Griekse tycoon – Pippa Roscoe

Kan hij haar zomaar laten gaan?

Prinses Marit staat op het punt te trouwen met iemand van wie ze niet houdt – de enige manier om te ontkomen aan het gearrangeerde huwelijk dat de koning voor haar heeft gepland. Maar dan stormt er opeens een man de kamer binnen, die haar vervolgens ontvoert. Als even later blijkt dat hij is gestuurd om de bruiloft te voorkomen, is ze woedend. Hoe knap haar kidnapper ook is, dit pikt ze niet!

Toen de koning hem vroeg om prinses Marit ongetrouwd naar het koninkrijk terug te brengen, in ruil voor aandelen in een succesvol oliebedrijf, leek tycoon Lykos Livas dat een simpele zakendeal. Maar nu heeft hij een probleem. De prinses is onmogelijk, zo koppig als een ezel! En tegelijkertijd is ze zo mooi, zo sexy, dat hij geen afscheid van haar kan nemen…

Eerdere edities van Harlequin Bouquet – 4415 2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harlequin Bouquet – 4415 2022” te beoordelen
nl_NLNederlands