Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Harlequin Bouquet – 4413 2022

 4,35

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Winter of love – Verliefd op de koning – Sharon Kendrick

En weer valt ze als een blok voor hem…

Als kind was Rosie stapelgek op Prins Corso van Monterosso. Zij was de dochter van een hofdame, hij de kroonprins, en toch waren ze beste vrienden. Nu is hij koning en doet hij zó hooghartig en afstandelijk dat ze maar liever ver uit zijn buurt blijft. Maar dan vraagt hij onverwacht of ze hem wil vergezellen op een koninklijke rondreis! In ruil zal hij haar moeders schulden aflossen, en haar rijkelijk belonen. Hoe kan ze zo’n aanbod afslaan?

Zo reist ze opeens door Europa met een arrogante maar, zo merkt ze algauw, erg sexy en héél aantrekkelijke koning. Al binnen een dag vreest ze dat ze opnieuw tot over haar oren verliefd op hem dreigt te worden. En dat kan niet! Want Corso heeft duidelijk gemaakt dat hij onmiddellijk na deze reis zal moeten trouwen – met een bruid van adel…

Eerdere edities van Harlequin Bouquet – 4413 2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harlequin Bouquet – 4413 2022” te beoordelen
nl_NLNederlands