Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Harlequin Bouquet – 4403 2022

 4,35

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

De miljardair is terug. En hij heeft een verrassend voorstel!

Zeven jaar geleden nam de Australische tycoon Judah Blake de schuld op zich van een misdaad die hij niet had begaan, om de mooie, onschuldige Bridie Starr te redden. Wanneer hij als vrij man terugkeert in de outback, ontdekt hij dat ze nu land in haar bezit heeft dat van zijn familie is. Daar moet hij wat aan doen! Dus verzint hij een gewaagd plan…

Bridie is al jaren stiekem verliefd op Judah. Als ze hem na al die tijd weer ziet, overrompelt hij haar totaal door zomaar publiekelijk aan te kondigen dat ze verloofd zijn! Ze weet best dat hij dit alleen doet om zijn land terug te krijgen. Toch voelt ze zich gedwongen zijn spel mee te spelen. Alleen, wat moet ze doen met de ontembare aantrekkingskracht die hij op haar uitoefent?

Eerdere edities van Harlequin Bouquet – 4403 2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harlequin Bouquet – 4403 2022” te beoordelen
nl_NLNederlands