Structural staff shortages at PostNL and rebuilding at several PostNL distribution centres meant that mail was either not delivered or delivered late.
At the moment, it is unclear when PostNL will clear its backlogs. We are in daily contact with PostNL to ensure you receive your magazine or your order. Apologies for the inconvenience.

Terug naar overzicht

In deze editie:

Broodsoep en 53 andere verassende recepten om van restjes nieuwe gerechten te maken

Specificaties

Additional information

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Artikelnummer: lekker-koken-met-restjes-daisy-scholte Categories ,

Description

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon!

Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.

Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Original price was: € 12,50.Current price is: € 7,99.

In stock

Je bespaart 36%

Additional information

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Original price was: € 12,50.Current price is: € 7,99.

In stock

In stock

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Broodsoep en 53 andere verassende recepten om van restjes nieuwe gerechten te maken

Eerdere edities van Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Description

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon!

Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.

Additional information

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lekker koken met restjes – Daisy Scholte”

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon! Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.
en_GBEnglish (UK)