Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op Autoweek abonnement?

Heb je al een abonnement op Autoweek abonnement?

Zusätzliche Information

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Herausgeber

Autoweek abonnement

Abonnementen van Autoweek abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 57 nummersPremie: Voordeel: 26%Prijs:  2,95 (per week)
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Vroom, vroom… Autoweek is het grootste autoblad van Nederland. Per jaar ontvangen onze lezers 52 reguliere edities en als toetje ook nog eens 8 specials die volstaan met alles wat ons autohart sneller laat kloppen. Als abonnee op Autoweek verzeker je jezelf ervan op de hoogte te blijven van al het nieuws op het gebied van auto’s, krijg je relevante informatie over onderhoud en service en lees je interessante interviews met echte kenners. Uiteraard voeren wij met grote regelmaat testen uit, zodat je precies weet welke auto’s, banden of motoren er het beste presteren. Als abonnee ontvang je niet alleen het magazine iedere week thuisbezorgd, maar heb je ook nog eens digitaal toegang tot alle verschenen edities tot 3 maanden terug.

De abonnementen worden automatisch omgezet in een doorlopend abonnement van onbepaalde tijd.

De ingangsdatum van het abonnement begint op het moment dat de eerstvolgende editie wordt uitgebracht. Dit is dan ook het eerste nummer dat je zult ontvangen.

Kortingen op een abonnement zijn enkel geldig op de eerste periode. Wanneer het abonnement wordt omgezet in een doorlopend abonnement gelden de reguliere tarieven.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze periode kan het abonnement worden opgezegd met in acht name van een opzegtermijn van twee maanden.

de_DEDeutsch