Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

C’t Magazine – 07 2023

 8,50

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Mini-pc’s: Koopadvies voor stil, zuinig en flexibel – Test van mini pc’s van 400 tot 1500 euro – Synology 923+ 4-bay NAS – Microsoft: Er komt ook AI in Windows – Getest: Serie 700-moederborden Core i13, PCIe-kaarten voor M.2-ssd’s, Goedkope SATA-ssd’s, Asus MB249C mobiele monitor, HP Envy 34 all-in-one pc, Ryzen 7 7800X3D gaming-cpu – Windows 10 support-einde: Gevolgen veiligheid en milieu; Einde van veel pc’s; Hoge eisen voor Windows 11 – 3D-printers: Koopadvies; Overzicht aanbieders; Slicer-software – Stable Diffusion AI-afbeeldingen – Bouwvoorstel audio-workstation – ChatGPT als hacking-tool – Teams-video streamen via NDI – OpenWebSearch webindex – Sudoku’s maken met Python

Beschrijving

Over dit magazine:

c’t – het IT-magazine voor de liefhebber –  is al vijfentwintig jaar het meest toonaangevende computertijdschrift van Nederland en België. Met zeer uitgebreide tests en praktische artikelen biedt c’t de juiste informatie om optimaal rendement te halen uit je hardware en software

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuw uitgekomen producten en ontwikkelingen op processorgebied? Lees je graag gedetailleerde artikelen over praktische zaken in de computerwereld en wil je alles weten over de werking en de achtergronden van hard- en software? Dan is c’t magazine het blad voor jou!

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “C’t Magazine – 07 2023” te beoordelen

Over dit magazine:

c’t – het IT-magazine voor de liefhebber –  is al vijfentwintig jaar het meest toonaangevende computertijdschrift van Nederland en België. Met zeer uitgebreide tests en praktische artikelen biedt c’t de juiste informatie om optimaal rendement te halen uit je hardware en software Wil je op de hoogte blijven van alle nieuw uitgekomen producten en ontwikkelingen op processorgebied? Lees je graag gedetailleerde artikelen over praktische zaken in de computerwereld en wil je alles weten over de werking en de achtergronden van hard- en software? Dan is c’t magazine het blad voor jou!
nl_NLNederlands