Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Terug naar overzicht

In deze editie:

Broodsoep en 53 andere verassende recepten om van restjes nieuwe gerechten te maken

Specificaties

Bijkomende informatie

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Artikelnummer: lekker-koken-met-restjes-daisy-scholte Categories ,

Beschrijving

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon!

Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.

Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Oorspronkelijke prijs was: € 12,50.Huidige prijs is: € 7,99.

Op voorraad

Je bespaart 36%

Bijkomende informatie

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Oorspronkelijke prijs was: € 12,50.Huidige prijs is: € 7,99.

Op voorraad

Op voorraad

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Broodsoep en 53 andere verassende recepten om van restjes nieuwe gerechten te maken

Eerdere edities van Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Beschrijving

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon!

Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.

Bijkomende informatie

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lekker koken met restjes – Daisy Scholte” te beoordelen

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon! Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.
nl_BENederlands (België)