Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Betaalmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

Via iDEAL
Na bevestiging van uw bestelling voert u uw bankgegevens in op een beveiligde omgeving en handelt u direct de betaling af met uw eigen bank in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

Bancontact
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. Belgische consumenten betalen in winkels, restaurants en online regelmatig via Bancontact met hun smartphone via de Bancontact Payconiq App.

Zelf overboeken
Maximaal binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling betaalt u de factuur die u per email ontvangt direct na uw bestelling.

PayPal
Dit wereldwijde betaalsysteem, waarbij je unieke banknummer je mailadres is, maakt veilig betalen mogelijk in binnen- en buitenland.

Ontvang ik ook een factuur?
Nadat u uw bestelling geplaatst, ontvangt u van ons per mail een orderbevestiging. Daarop treft u een specificatie aan van uw bestelling en het totaalbedrag met het BTW-bedrag. Deze orderbevestiging is tevens uw factuur.

nl_BENederlands (België)