Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op Triptalk abonnement?

Heb je al een abonnement op Triptalk abonnement?

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Categorie

,

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Triptalk abonnement

Abonnementen van Triptalk abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 4 nummersPremie: Voordeel: 26%Prijs:  24,95
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over dit magazine:

Neem nu een abonnement op TripTalk en ontvang 4 nummers voor de prijs van 3 nummers!
TripTalk is een glossy reis en lifestyle magazine met minimaal 136 pagina’s voor iedereen die graag reist of over reizen wil lezen.
We werken met ervaren Nederlandstalige (reis) journalisten die hun sporen hebben verdiend in het helder beschrijven van bestemmingen inclusief eigen fotomateriaal.
Verder vind je in ons magazine interviews met bijzondere mensen die iets doen voor de wereld of mensen met een apart verhaal.
Productreviews, reistips, beeldreportages en wat denken onze lezers over een bepaalde stelling, maken het magazine interessant.
We staan in direct contact met de reiswereld zodat we tips en trends kunnen vertalen in
inspirerende artikelen.
Triptalk wordt gemaakt door een enthousiast team van mensen die kritisch is op inhoud, tekst, beeld en vormgeving.
De lat ligt hoog bij ons om het magazine vol trots op uw leestafel aan te mogen bieden.
De redactie van Triptalk is constant opzoek naar inspiratie en authentieke belevingen.
Probeer ons magazine en lees meer over andere landen, culturen en mensen. TripTalk Magazine verschijnt drie keer per jaar.

www.TripTalk.nl

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.

nl_NLNederlands