Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op Topgear magazine abonnement?

Heb je al een abonnement op Topgear magazine abonnement?

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Topgear magazine abonnement

Abonnementen van Topgear magazine abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 12 nummersPremie: Voordeel: 35%Prijs:  69,95
Looptijd: 12 nummersPremie: Voordeel: 45%Prijs:  84,95
Looptijd: 12 nummersPremie: LEGO Technic Overslagkraan t.w.v. € 119,99Voordeel: 48%Prijs:  99,00
Looptijd: 24 nummersPremie: Edifice-horloge t.w.v. € 199,-Voordeel: 47%Prijs:  179,95
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Topgear, de legendarische tv-show van de BBC die ook jarenlang op de Nederlandse tv werd uitgezonden. De presentatoren (Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond) konden met messcherpe analyses de kijkers informeren over alle type auto’s die er maar zijn. De tv-show is er helaas niet meer, maar het magazine wordt nog iedere maand met veel liefde gemaakt door een net zo enthousiaste en kundige groep redacteuren als dat de presentatoren van de tv-show vroeger waren. Iedere maand worden de absolute autoliefhebbers op de hoogte gebracht van alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van auto’s. Spraakmakende interviews, scherpe analyses en enerverende testritten, in Topgear magazine wordt alles wat de liefhebber maar boeit ter sprake gebracht! Wil jij maandelijks op de hoogte blijven en op het gebied van auto’s nooit meer iets hoeven missen? Sluit dan nu snel een abonnement af en het magazine wordt iedere maand keurig bij jou door de brievenbus gegooid!

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.

nl_NLNederlands