Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op Sozio abonnement?

Heb je al een abonnement op Sozio abonnement?

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Categorie

,

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Sozio abonnement

Abonnementen van Sozio abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 4 nummers (digitaal)Premie: Voordeel: 0%Prijs:  60,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over dit magazine:

SoziO is hét vakblad voor de professional in het sociaal domein. Het vakblad verschijnt vier keer per jaar; iedere editie telt circa 100 pagina’s rond een centraal thema. Voorbeelden hiervan zijn armoede, LVB, huiselijk geweld, en onderzoek, opleiding en werk. Aan iedere thema-editie wordt hard gewerkt door professionals uit het sociaal domein; zij schrijven de artikelen en geven inzicht in wat er speelt in hun vakgebied. Dit maakt de SoziO een relevant en praktisch vakblad. Met een abonnement op de SoziO krijgt u niet alleen vier keer per jaar een editie thuisgestuurd, maar ook toegang tot de digitale kennisbank Sociaal Digitaal. Hier vindt u artikelen, rapporten, boeken én alle voorgaande edities van de SoziO. Daarnaast krijgen abonnees korting op diverse congressen en symposia. Losse nummers zijn te bestellen via deze pagina: https://www.swpbook.com/zoeken?q=sozio

nl_NLNederlands