Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Terug naar overzicht

20% KORTING

In deze editie:

“Tropisch beachfood, lichte soepen, verkoelende salades en zoete heerlijkheden die je doen watertanden” | Jamie Magazine – Good Cook

Specificaties

Extra informatie

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Artikelnummer: recepten-uit-de-cariben-shivi-ramoutar Categorieën , , ,

Beschrijving

Over dit magazine:

Wie denkt aan de Cariben, denkt aan witte zandstranden, blauwe lucht, een zilte bries en zwoele nachten. Maar vergeet vooral het eten niet! In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten.

Shivi Ramoutar groeide onder andere op in Trinidad. Voor haar werk als chef in pop-uprestaurants in New York en Londen haalde ze inspiratie uit haar favoriete Caribische gerechten. Haar recepten zijn een fascinerende combinatie van smaken – net als de Cariben zelf. Zo vind je rundown met kip en kokos naast macaroni met kaas, kidneybonen & spinazie, maar ook Creoolse gebakken eieren. De gerechten van Shivi zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch,maar ook eenvoudig en voedzaam. ‘Recepten uit de Cariben’ barst van plezier – denk bijvoorbeeld aan softijs met gezouten tamarindekaramel, rumrozijnen, krab in curry met noedels en pindakaascheesecake met druivenjam; want zonder plezier zou dit boek niet Caribisch zijn.

Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,00.

Op voorraad

Je bespaart 20%

Extra informatie

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,00.

Op voorraad

Op voorraad

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

“Tropisch beachfood, lichte soepen, verkoelende salades en zoete heerlijkheden die je doen watertanden” | Jamie Magazine – Good Cook

Eerdere edities van Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar

Beschrijving

Over dit magazine:

Wie denkt aan de Cariben, denkt aan witte zandstranden, blauwe lucht, een zilte bries en zwoele nachten. Maar vergeet vooral het eten niet! In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten.

Shivi Ramoutar groeide onder andere op in Trinidad. Voor haar werk als chef in pop-uprestaurants in New York en Londen haalde ze inspiratie uit haar favoriete Caribische gerechten. Haar recepten zijn een fascinerende combinatie van smaken – net als de Cariben zelf. Zo vind je rundown met kip en kokos naast macaroni met kaas, kidneybonen & spinazie, maar ook Creoolse gebakken eieren. De gerechten van Shivi zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch,maar ook eenvoudig en voedzaam. ‘Recepten uit de Cariben’ barst van plezier – denk bijvoorbeeld aan softijs met gezouten tamarindekaramel, rumrozijnen, krab in curry met noedels en pindakaascheesecake met druivenjam; want zonder plezier zou dit boek niet Caribisch zijn.

Extra informatie

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar” te beoordelen

Over dit magazine:

Wie denkt aan de Cariben, denkt aan witte zandstranden, blauwe lucht, een zilte bries en zwoele nachten. Maar vergeet vooral het eten niet! In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten. Shivi Ramoutar groeide onder andere op in Trinidad. Voor haar werk als chef in pop-uprestaurants in New York en Londen haalde ze inspiratie uit haar favoriete Caribische gerechten. Haar recepten zijn een fascinerende combinatie van smaken – net als de Cariben zelf. Zo vind je rundown met kip en kokos naast macaroni met kaas, kidneybonen & spinazie, maar ook Creoolse gebakken eieren. De gerechten van Shivi zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch,maar ook eenvoudig en voedzaam. ‘Recepten uit de Cariben’ barst van plezier – denk bijvoorbeeld aan softijs met gezouten tamarindekaramel, rumrozijnen, krab in curry met noedels en pindakaascheesecake met druivenjam; want zonder plezier zou dit boek niet Caribisch zijn.
20% KORTING