Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Procycling – Exclusief Tour de France Tourpakket 2024

 13,95

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

De officiële Tour de France gids 2024 – Compleet & onmisbaar. Alles over de tour 2024 – 64 pagina’s met tour-verhalen uit Helden – Routekaart invulposter – Zes bierviltjes – Scheurkalender – De etappes, de ploegen, de favorieten

Eerdere edities van Procycling – Exclusief Tour de France Tourpakket 2024

Beschrijving

Over dit magazine:

In een kleine dip terecht gekomen na de Giro d’Italia? Wij wel, maar gelukkig is het officiële Tour de France pakket van Procycling uit! Daarin een 196 pagina’s dikke gids met alles wat je moet weten over de 103e Tour de France. Toprenners zoals Chris Froome, Tejay van Garderen, Alberto Contador, Greg Van Avermaet en Marcel Kittel komen uitgebreid aan het woord.

Naast de gids krijg je ook een etappe poster, leesboekje, vier retro fotoprints en een scheurkalender. Dat voor een bedrag van slechts €12.50! Onmisbaar voor de échte Tourliefhebber.

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Procycling – Exclusief Tour de France Tourpakket 2024” te beoordelen

Over dit magazine:

In een kleine dip terecht gekomen na de Giro d’Italia? Wij wel, maar gelukkig is het officiële Tour de France pakket van Procycling uit! Daarin een 196 pagina’s dikke gids met alles wat je moet weten over de 103e Tour de France. Toprenners zoals Chris Froome, Tejay van Garderen, Alberto Contador, Greg Van Avermaet en Marcel Kittel komen uitgebreid aan het woord. Naast de gids krijg je ook een etappe poster, leesboekje, vier retro fotoprints en een scheurkalender. Dat voor een bedrag van slechts €12.50! Onmisbaar voor de échte Tourliefhebber.
nl_NLNederlands