Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

PANNA! Doeboek – Vakantie doeboek 2024

 7,99

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Tips & Tricks – Boordevol strips, quizzen, kleurplaten & puzzels – Extra dik Doeboek: 100 pagina’s

Beschrijving

Over dit magazine:

Ja. Hij is er weer! Het extra dikke Vakantie Doeboek van PANNA! Honderd pagina’s boordevol strips, quizzen, kleurplaten en puzzels. En dat niet alleen! Treed ook in de voetsporen van een zaakwaarnemer en stippel zo de droomcarrière van Jantje uit, help mee om een door een sjeik gekochte club samen te stellen en lees vele vakantietips in de PANNA! Reisgids!

Maar natuurlijk wordt je voetbalkennis ook getest. Herken jij de spelers die je via vliegroutes getekend ziet? Weet jij wie de spelers zijn die flink hebben gesnoept en flink zijn aangekomen? Lukt het jou om de Grote Vakantie Doeboek Quiz foutloos te maken? En weet jij wie er een WhatsApp-gesprek voeren? Weet jij het Arne Cijferslot te kraken? En welke stadions we van boven hebben gefotografeerd? Of welke ploeggenoten van Manchester City Bril Foden niet helemaal scherp ziet?

Opnieuw kun je vele leuke prijzen winnen. Weet jij de PANNA! Kluis te kraken? Weet jij welke spelers we ouder hebben gemaakt in de Face App? En hopelijk ben je ook handig. Lukt het jou om de speedbootjes te vouwen? En te kijken wie er het snelst is? Of een nieuw logo voor RB Leipzig te ontwerpen? Of een nieuwe PANNA! bal?

Ook moet je je hoofd leren kraken. Weet jij welke spelers met de emoji’s worden bedoeld? Waar Denzel Dumfries te zien is op zijn vakantiekaart vanuit Friesland? Welke schoenen op de waslijn die van Jackie Groenen zijn? En weet jij op de foto van Oranje wat er allemaal is te zien als je vijf seconden niet hebt gekeken? Welke foto bij de nieuwsfoto’s is nep en welke niet? En kun jij winnen van je broertje, zusje of vriendje met het vakantiekwartet? Of met de achterbankspelletjes?

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PANNA! Doeboek – Vakantie doeboek 2024” te beoordelen

Over dit magazine:

Ja. Hij is er weer! Het extra dikke Vakantie Doeboek van PANNA! Honderd pagina’s boordevol strips, quizzen, kleurplaten en puzzels. En dat niet alleen! Treed ook in de voetsporen van een zaakwaarnemer en stippel zo de droomcarrière van Jantje uit, help mee om een door een sjeik gekochte club samen te stellen en lees vele vakantietips in de PANNA! Reisgids! Maar natuurlijk wordt je voetbalkennis ook getest. Herken jij de spelers die je via vliegroutes getekend ziet? Weet jij wie de spelers zijn die flink hebben gesnoept en flink zijn aangekomen? Lukt het jou om de Grote Vakantie Doeboek Quiz foutloos te maken? En weet jij wie er een WhatsApp-gesprek voeren? Weet jij het Arne Cijferslot te kraken? En welke stadions we van boven hebben gefotografeerd? Of welke ploeggenoten van Manchester City Bril Foden niet helemaal scherp ziet? Opnieuw kun je vele leuke prijzen winnen. Weet jij de PANNA! Kluis te kraken? Weet jij welke spelers we ouder hebben gemaakt in de Face App? En hopelijk ben je ook handig. Lukt het jou om de speedbootjes te vouwen? En te kijken wie er het snelst is? Of een nieuw logo voor RB Leipzig te ontwerpen? Of een nieuwe PANNA! bal? Ook moet je je hoofd leren kraken. Weet jij welke spelers met de emoji’s worden bedoeld? Waar Denzel Dumfries te zien is op zijn vakantiekaart vanuit Friesland? Welke schoenen op de waslijn die van Jackie Groenen zijn? En weet jij op de foto van Oranje wat er allemaal is te zien als je vijf seconden niet hebt gekeken? Welke foto bij de nieuwsfoto’s is nep en welke niet? En kun jij winnen van je broertje, zusje of vriendje met het vakantiekwartet? Of met de achterbankspelletjes?
nl_NLNederlands