Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 29%

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Quest + Quest Psychologie – 12 2022

 9,75

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Quest 12 2022: Dat kan geen toeval zijn! Maar dat is het vaak wel – Help! De permafrost smelt. Hoe erg is dat nou? – Wat gebeurt er als je nooit meer doucht? En meer Vraag & Antwoord – 6 medicijnen die erger waren dan de kwaal – Vies lekker! Kun je eten dat je niet lust leren waarderen?

Quest Psychologie 05 2022: Even helemaal niks: Wat zijn prikkels? En waarom kunnen ze ons zo afmatten? – Spijt van mijn kind: ‘Dit leven wilde ik niet’ – Lijstjes maken: Daarom zijn we er gek op – Waarom loopt op het perron iedereen met de trein mee? – Flinke kater: Dit doet drank in een puberbrein – Marijke heeft ME: ‘Dat het nóg slechter kan worden, is het engst’ – 9 trucs waarmee filmmakers ons laten griezelen

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Quest + Quest Psychologie – 12 2022” te beoordelen
nl_NLNederlands