Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Je bespaart 23%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 24 2024

Oorspronkelijke prijs was: € 10,40.Huidige prijs is: € 7,99.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Margriet 24 2024: Louise’s erfenis gaat naar een goed doel “Mijn zoons hebben allebei genoeg geld” – Mode voor warme dagen Gratis patroon tuniekjurk – Slaap lekker! Ontdek de laatste inzichten en bewezen tips voor je beste nachtrust ooit – Win! XXL Airfryer t.w.v. 199,-  – Sunny times op groepsreis: Zo wordt het een succes – Ibiza-vibes: DIY stucwerk in je eigen tuin – Lekker lezen! Spannende thriller – Brief aan mijn liefste “Ik heb er spijt van dat we nooit hulp hebben gezocht”

Libelle 24 2024: Zin in zomer! – Dit zijn de vakantietrends van dit jaar – Zonnige picknick-recepten – pelgrimstocht voor beginners: De Ardennen – Bij Emma (59) Werd op latere leeftijd ADHD geconstateerd ‘Mijn hoofd staat nooit stil’ – Wat bedoel je nou weer met ‘kickback’? Snelcursus taal van nu begrijpen – Handig! Deze kleding kreukt niet

Beschrijving

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 24 2024” te beoordelen

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!
nl_NLNederlands