Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op Online Fondsenboek abonnement?

Heb je al een abonnement op Online Fondsenboek abonnement?

Extra informatie

Categorie

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

Tijdschrift set

Online Fondsenboek abonnement

Abonnementen van Online Fondsenboek abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 1 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  129,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

In het Online FondsenBoek (digitaal) vindt u het meest actuele en complete online overzicht van Nederlandse vermogensfondsen. Het stelt u in staat om gericht een aanvraag in te dienen. Zoek in alle tekst en verfijn uw zoekopdracht met de slimme filters. U krijgt dan direct de gegevens van alle relevante fondsen in beeld. Dat vergroot de kans dat uw aanvraag wordt gehonoreerd. De gegevens zijn door de fondsen zelf aangeleverd. De gegevens zijn rechtstreeks door de fondsen zelf aangeleverd en real time voor u beschikbaar.

 

Na het afsluiten van een abonnement ontvangt u zo spoedig als mogelijk uw inloggegevens. Door de verschillende stappen die doorlopen moeten worden bij het aanmaken van een account neemt het echter een aantal werkdagen in beslag, voordat u gebruik kunt maken van de online diensten. Wij rekenen op uw begrip.

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.

nl_NLNederlands