Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op Lust for Life Magazine abonnement?

Heb je al een abonnement op Lust for Life Magazine abonnement?

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Categorie

Doelgroep

,

Frequentie

Taal

Lust for Life Magazine abonnement

Abonnementen van Lust for Life Magazine abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 10 nummersPremie: Voordeel: 17%Prijs:  49,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over dit magazine:

Lust For Life is de opvolger van het befaamde Revolver Magazine en richt zich met artikelen over ‘de grote muzikale helden van weleer en de betere bands en acts van nu’ op de volwassen muziekliefhebber. Het magazine bereikt daarmee een grote (vooral) mannelijke doelgroep tussen 25-65 jaar, met een kern van 35-55 jaar. Lust For Life onderscheidt zich door zijn ruime en frisse opmaak, diepgravende interviews en artikelen, stijlvolle fotografie en een grote variatie. Zo heeft Lust For Life de grootste recensierubriek van Nederland, zijn er columns van o.a. Koos van Dijk, wordt er ook aandacht besteed aan audio-apparatuur, ‘volwassen gadgets’ en Europese stedentrips, geeft het magazine uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en (pop)foto-exposities belicht. Verder heeft Lust For Life een opgewekte ‘tone of voice’ en is er ruimte voor een knipoog. Dat alles maakt Lust For Life tot meer dan alleen een muziekblad: Lust For Life is een lifestyle-magazine voor de volwassen muziekliefhebber en daarmee uniek in het Nederlandse tijdschriftenlandschap.

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.

nl_NLNederlands