Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op JFK Magazine abonnement?

Heb je al een abonnement op JFK Magazine abonnement?

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

JFK Magazine abonnement

Abonnementen van JFK Magazine abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 6 nummersPremie: Voordeel: 16%Prijs:  49,95
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Een abonnement op JFK Magazine biedt een exclusieve inkijk in de wereld van stijl, cultuur, luxe en lifestyle, gepresenteerd met een ongeëvenaarde combinatie van elegantie, diepgang en verfijning. Dit toonaangevende Nederlandse tijdschrift belichaamt de essentie van modern man-zijn, waarbij het de lezer meeneemt op een inspirerende reis door de laatste trends, tijdloze klassiekers en fascinerende verhalen.

Met een abonnement op JFK Magazine ontvangen abonnees regelmatig een prachtig vormgegeven magazine vol met boeiende artikelen, interviews met invloedrijke figuren, exclusieve fotoshoots en gedurfde opinies die hen uitdagen en inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om mode, auto’s, reizen, technologie, of persoonlijke ontwikkeling, JFK Magazine biedt een verfijnde blik op de wereld en stimuleert lezers om hun eigen unieke pad te volgen.

Bovendien biedt een abonnement op JFK Magazine vaak exclusieve toegang tot evenementen, voorvertoningen en andere privileges die alleen beschikbaar zijn voor trouwe lezers. Dit creëert een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar kwaliteit, authenticiteit en vooruitgang in alle aspecten van het leven.

Of je nu een modebewuste trendsetter bent, een liefhebber van design en luxe, of gewoon iemand die geïnspireerd wil worden door het beste wat het leven te bieden heeft, een abonnement op JFK Magazine is de ultieme investering in stijlvolle verfijning en persoonlijke groei. Het is een kompas voor de moderne gentleman, die hem leidt naar een leven vol met klasse, smaak en onbegrensde mogelijkheden.

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.

nl_NLNederlands