Historia Special

 6,95 Vanaf:  6,95

Over Historia Special magazine

 6,95
 6,95

Eerdere edities van Historia Special


In deze editie

Historia brengt naast haar reguliere magazine een extra uitgave geheel in het teken van de Tweede Wereldoorlog. In chronologische volgorde staat dit themanummer vol met de beste oorlogsartikelen van onze historici en wetenschapsjournalisten. Interessant en heftig om te lezen: deze oorlog laat ons maar niet los. 

Bestel nu deze WOII special van Historia: historische oorlogsverhalen die je bij blijven.

Historia Special - De oorlog

 6,95

In deze editie

148 pagina's met het beste uit het tijdschrift HISTORIA- Lees over: de echte Robinson Crusoe- De Slag om Verdun- D-day- Graaiende nazikopstukken- Vasco da Gama- Taj Mahal- Heksenjager in Engeland- Albert Einstein, en nog veel meer

Historia Special - Gouden Greep uit de geschiedenis

 8,95

In deze editie

Historia brengt naast haar reguliere magazine een extra uitgave geheel in het teken van de Misdaad. Van Nazi’s als valsmunters en de echte Sherlock Holmes tot aan huurmoorden voor de maffia en de 10 grootste berovingen aller tijden.


Bestel nu deze special: historische misdaadverhalen die je bij blijven.

Historia Special - Misdaad

 6,95

In deze editie

In deze 116 pagina’s dikke oorlogsspecial staan de beste artikelen over de misdaden van de nazi's, in chronologische volgorde van 1921 tot 1945. De verhalen van onze historici zijn soms heftige kost en bevatten schokkende foto’s, maar zijn interessant om te lezen en hebben verhelderende illustraties. De Historia-special ‘Misdaden van de nazi’s’ is een aanwinst voor iedereen met belangstelling voor geschiedenis in het algemeen, en WOII in het bijzonder.

Historia Special - Misdaden van de nazi's

 7,95

Over Historia Special

nl_NLNederlands