Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op GZ-Stijl abonnement?

Heb je al een abonnement op GZ-Stijl abonnement?

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg
Categorie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

GZ-Stijl abonnement

Abonnementen van GZ-Stijl abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 4 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  12,00
Looptijd: 4 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  15,00
Looptijd: 2 nummers (proef - loopt automatisch af)Premie: Voordeel: 0%Prijs:  7,50
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over dit magazine:

GZ-Stijl is een spiksplinternieuw gezondheidsmagazine voor iedereen die zich mentaal veerkrachtiger wil voelen. Met tips, kennis en inzichten uit de mentale gezondheidszorg, helpt het magazine je om op een positieve manier aan jezelf te werken. De leuk geschreven verhalen bieden een fijn moment van ontspanning. Het staat bomvol praktische handvatten en informatie van experts die jou helpen om beter in je vel te zitten. De artikelen gaan over gezondheid in de breedste zin. Daar staan ook de letters GZ voor. Zo lees je bijvoorbeeld een persoonlijk verhaal over burn-out of wat voor invloed sociale media kan hebben op hoe je jezelf ziet. Ook vind je er lekkere en gezonde recepten en tips over de opvoeding van je kind(eren).

Afgesloten abonnementen gelden tot wederopzegging. Dit houdt in dat abonnementen na afloop van de looptijd automatisch worden omgezet in een nieuwe abonnementsperiode.

Cadeau- en proefabonnementen stoppen aan het einde van de looptijd automatisch.

Het abonnement zal starten met de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht. Het kan dus even duren voordat u de eerste uitgave van uw abonnement thuis ontvangt.

Via de website aangeboden kortingen zijn enkel geldig voor abonnementen die via deze website worden afgesloten. Na de looptijd van het afgesloten abonnement zal het abonnement verlengd worden met het reguliere tarief.

Gedurende de afgesproken duur van een abonnement, kan het abonnement niet worden beëindigd. Na deze eerste abonnementsperiode kan het abonnement worden opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn, zoals deze wettelijk is vastgelegd in de Wet van Dam.

nl_NLNederlands