Promo !

Spiegel Magazine

 45,00  35,00

Over Spiegel Magazine magazine

Over dit magazine:

Spiegel Magazine is het best gelezen karpermagazine in Nederland en België, gemaakt voor en door karpervissers. Boordevol mooie verhalen en technische tips voor zowel de gevorderde als de beginnende karpervisser.

Abonnementen van Spiegel Magazine

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 6 nummersPremie: Voordeel: 22%Prijs:  35,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over Spiegel Magazine

Ben jij een liefhebber van karpervissen? Spiegel Magazine is het best gelezen karper magazine in Nederland en België, gemaakt voor en door karper vissers. Boordevol interessante verhalen en technische tips voor gevorderde en beginnende karperliefhebbers. Dit nu allemaal in een overzichtelijk tijdschrift dat eenvoudig te bestellen is bij Magvilla.
fr_FRFrançais