Description
Over dit magazine:
Wie denkt aan de Cariben, denkt aan witte zandstranden, blauwe lucht, een zilte bries en zwoele nachten. Maar vergeet vooral het eten niet! In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten.
Shivi Ramoutar groeide onder andere op in Trinidad. Voor haar werk als chef in pop-uprestaurants in New York en Londen haalde ze inspiratie uit haar favoriete Caribische gerechten. Haar recepten zijn een fascinerende combinatie van smaken – net als de Cariben zelf. Zo vind je rundown met kip en kokos naast macaroni met kaas, kidneybonen & spinazie, maar ook Creoolse gebakken eieren. De gerechten van Shivi zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch,maar ook eenvoudig en voedzaam. ‘Recepten uit de Cariben’ barst van plezier – denk bijvoorbeeld aan softijs met gezouten tamarindekaramel, rumrozijnen, krab in curry met noedels en pindakaascheesecake met druivenjam; want zonder plezier zou dit boek niet Caribisch zijn.
Avis
Il n’y a pas encore d’avis.