Promo !

Pakket Wonen Landelijke Stijl + Brocante Living

 14,45  9,95

Over Pakket Wonen Landelijke Stijl + Brocante Living magazine

Over dit pakket:

Wonen Landelijke Stijl: Wonen Landelijke Stijl is dé referentie voor voor wie houdt van de landelijke stijl. In elke editie lees je een selectie van exclusieve interieurreportages, afgewisseld met pittoreske logeeradressen, praktische shoppingtips, interessante dossiers, de allerlaatste woonnieuwtjes. Daarnaast zorgen onze stylistes telkens voor een mooie stylingproductie, zodat je zelf meteen aan de slag kunt.

Brocante Living: Brocante Living geeft praktische ideeën en tips om mee aan de slag te gaan om van je huis een brocante thuis te maken. Brocante Living is hét tijdschrift voor iedereen die gaat voor een thuis vol gezelligheid en warmte.

 9,95
 9,95

Eerdere edities van Pakket Wonen Landelijke Stijl + Brocante Living


In deze editie: Wonen Landelijke Stijl 05 2022: WLS Zomert: Het noorden - Huizen kijken & stijlen in de sfeer van het noorden - Dossier: Landelijke trends in de badkamer Brocante Living 05 2022: Zalig zomeren – Brocante wonen in kleurrijke pastels en fris wit – Match made in heaven: brocante & vintage – Zomers keukengeheim: lavendel – Nieuw! Gespot op Instagram: favorieten de je niet wil missen

Pakket Wonen Landelijke Stijl + Brocante Living - 05 2022

 9,95

Over Pakket Wonen Landelijke Stijl + Brocante Living

fr_FRFrançais