La pénurie structurelle de personnel à PostNL et la reconstruction de plusieurs centres de distribution de PostNL ont eu pour conséquence que le courrier n'a pas été distribué ou l'a été en retard.
Pour l'instant, on ne sait pas quand PostNL résorbera son retard. Nous sommes en contact quotidien avec PostNL pour veiller à ce que vous receviez votre magazine ou votre commande. Nous vous prions de nous excuser pour ce désagrément.

Terug naar overzicht

In deze editie:

Broodsoep en 53 andere verassende recepten om van restjes nieuwe gerechten te maken

Specificaties

Informations complémentaires

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Artikelnummer: lekker-koken-met-restjes-daisy-scholte Catégories ,

Description

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon!

Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.

Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Le prix initial était : € 12,50.Le prix actuel est : € 7,99.

En stock

Je bespaart 36%

Informations complémentaires

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Le prix initial était : € 12,50.Le prix actuel est : € 7,99.

En stock

En stock

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Broodsoep en 53 andere verassende recepten om van restjes nieuwe gerechten te maken

Eerdere edities van Lekker koken met restjes – Daisy Scholte

Description

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon!

Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.

Informations complémentaires

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Lekker koken met restjes – Daisy Scholte”

Over dit magazine:

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon! Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.
fr_FRFrançais