La pénurie structurelle de personnel à PostNL et la reconstruction de plusieurs centres de distribution de PostNL ont eu pour conséquence que le courrier n'a pas été distribué ou l'a été en retard.
Pour l'instant, on ne sait pas quand PostNL résorbera son retard. Nous sommes en contact quotidien avec PostNL pour veiller à ce que vous receviez votre magazine ou votre commande. Nous vous prions de nous excuser pour ce désagrément.

Terug naar overzicht

In deze editie:

Interview Jack Poels. Solo in studio BJ Baartmans- Hematoloog Gerard Bos vecht en viert het leven- Interieur: Loft in het groen- Jewels voor onder kerstboom- Culinair. Restaurants Frunk, het gerecht en châteat st. Gerlach

Specificaties

Informations complémentaires

Poids 0,56 kg
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Artikelnummer: chapeau-06-2019 Catégories , , , ,

Description

Chapeau Magazine is een tweemaandelijks lifestyle magazine over het goede leven in Limburg en de Euregio. Heerlijk eten en drinken in de ontelbare hooggekwalificeerde restaurants en brasseries, shoppen in prachtige winkels, genieten van een schitterende natuur, een gevarieerd cultureel aanbod en een Bourgondische levensstijl. Dat is waar Chapeau u kennis mee laat maken.

Deze goede aspecten van het Limburgse leven komen onder andere tot uiting in artikelen over uiteenlopende onderwerpen en interviews met bekende en interessante persoonlijkheden. Veel aandacht wordt er besteed aan het bruisende culinaire leven in Limburg o.a. middels uitgebreide onafhankelijke restaurantreportages. In elke editie worden tevens de nieuwste modetrends uitvoerig in beeld gebracht door onze modefotografen.

Chapeau – 138 2019

 5,95

Rupture de stock

Informations complémentaires

Poids 0,56 kg
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Chapeau – 138 2019

 5,95

Rupture de stock

Rupture de stock

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Interview Jack Poels. Solo in studio BJ Baartmans- Hematoloog Gerard Bos vecht en viert het leven- Interieur: Loft in het groen- Jewels voor onder kerstboom- Culinair. Restaurants Frunk, het gerecht en châteat st. Gerlach

Description

Chapeau Magazine is een tweemaandelijks lifestyle magazine over het goede leven in Limburg en de Euregio. Heerlijk eten en drinken in de ontelbare hooggekwalificeerde restaurants en brasseries, shoppen in prachtige winkels, genieten van een schitterende natuur, een gevarieerd cultureel aanbod en een Bourgondische levensstijl. Dat is waar Chapeau u kennis mee laat maken.

Deze goede aspecten van het Limburgse leven komen onder andere tot uiting in artikelen over uiteenlopende onderwerpen en interviews met bekende en interessante persoonlijkheden. Veel aandacht wordt er besteed aan het bruisende culinaire leven in Limburg o.a. middels uitgebreide onafhankelijke restaurantreportages. In elke editie worden tevens de nieuwste modetrends uitvoerig in beeld gebracht door onze modefotografen.

Informations complémentaires

Poids 0,56 kg
Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Chapeau – 138 2019”
Chapeau Magazine is een tweemaandelijks lifestyle magazine over het goede leven in Limburg en de Euregio. Heerlijk eten en drinken in de ontelbare hooggekwalificeerde restaurants en brasseries, shoppen in prachtige winkels, genieten van een schitterende natuur, een gevarieerd cultureel aanbod en een Bourgondische levensstijl. Dat is waar Chapeau u kennis mee laat maken. Deze goede aspecten van het Limburgse leven komen onder andere tot uiting in artikelen over uiteenlopende onderwerpen en interviews met bekende en interessante persoonlijkheden. Veel aandacht wordt er besteed aan het bruisende culinaire leven in Limburg o.a. middels uitgebreide onafhankelijke restaurantreportages. In elke editie worden tevens de nieuwste modetrends uitvoerig in beeld gebracht door onze modefotografen.
fr_FRFrançais