Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Kraamzorg is een onafhankelijk platform voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg. Doel van het vakblad Kraamzorg is deze professionals op de hoogte te houden van de actualiteit in hun vakgebied, hun kennis te verdiepen en een forum te bieden om ervaringen uit te wisselen. Op die manier draagt Kraamzorg bij aan de kwaliteit en de profilering van het vak. Sinds het eerste nummer verscheen in 1999, zijn er tal van initiatieven ontwikkeld om de doelstellingen te ondersteunen: VakbladKraamzorg is een onafhankelijk vakblad voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg.OnlineVia de website, nieuwsbrief en de social media worden kraamverzorgenden op de hoogte gehouden van de meest recente actualiteiten binnen de geboortezorg.KraamcaféGeaccrediteerde vakinhoudelijke dag met een plenair ochtendprogramma en de mogelijkheid tot het volgen van drie workshops in de middag. Het Kraamcafé wordt tweemaal per jaar georganiseerd, in mei en in november, en vindt plaats in congrescentrum Meervaart in Amsterdam.

Editeur:
Fréquence:
Prix en détail:
Website:
Édition actuelle:
Prochain numéro:
Tarif abonnement:
Reclamij B.V.
4x par an
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl
28 juin 2022 (numéro 2)
11 octobre 2022 (numéro 3)
€ 17,95
Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Reclamij B.V.
4x par an
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl

Édition actuelle:
28 juin 2022 (numéro 2)
Prochain numéro:
11 octobre 2022 (numéro 3)

Arrangez-vous

Les abonnements d’essai et cadeau se terminent automatiquement, sauf avec une indication contraire dans l'offre. Tous les autres abonnements sont valables jusqu'à nouvel ordre. Toutes les offres sont valables tant qu'ils sont listés sur cette page. Les offres avec un cadeau de bienvenue sont valables jusqu’à épuisement des stocks. Vous verrez une offre antérieure n'est plus sur cette page, alors ce n'est malheureusement plus valide.

Si vous avez des questions concernant votre abonnement, veuillez nous contacter via le formulaire de contact. Vous pouvez le trouver en cliquant sur le bouton : « J'ai une autre question ».