Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Waardenwerk

Werken aan waarden staat centraal in het nieuwe tijdschrift Waardenwerk. Er is werk nodig om inhoud te geven aan je eigen bestaansethiek. Er is werk nodig om morele waarden op het niveau van alledaagse praktijken levend te houden. En tenslotte is waarden-werk bijzonder hard nodig op het niveau van organiseren en besturen. Dit ‘werken aan waarden’ wordt in dit tijdschrift op alle drie deze niveaus onderzocht via kritische analyses en rijke verhalen uit een breed scala van maatschappelijke praktijken, in het licht van de grote uitdagingen van onze tijd.Het tijdschrift Waardenwerk vormt een voortzetting van het Tijdschrift voor Humanistiek en wordt uitgegeven door de Stichting Waardenwerk, met steun van de Universiteit voor Humanistiek.

Editeur:

Fréquence:

Prix en détail:

Website:

Édition actuelle:

Prochain numéro:

Tarif abonnement:

BV Uitgeverij SWP

4x par an

€29,00

12 décembre 2023 (numéro 94/95)

5 avril 2024 (numéro 96)

€71,00

Waardenwerk

BV Uitgeverij SWP
4x par an
29,00

 

Édition actuelle:
12 décembre 2023 (numéro 94/95)

Prochain numéro:

5 avril 2024 (numéro 96)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Les abonnements d’essai et cadeau se terminent automatiquement, sauf avec une indication contraire dans l'offre. Tous les autres abonnements sont valables jusqu'à nouvel ordre. Toutes les offres sont valables tant qu'ils sont listés sur cette page. Les offres avec un cadeau de bienvenue sont valables jusqu’à épuisement des stocks. Vous verrez une offre antérieure n'est plus sur cette page, alors ce n'est malheureusement plus valide.

Vous avez des questions à ce sujet, envoyez un courriel à: formulaire de contact.

fr_FRFrançais