Structural staff shortages at PostNL and rebuilding at several PostNL distribution centres meant that mail was either not delivered or delivered late.
At the moment, it is unclear when PostNL will clear its backlogs. We are in daily contact with PostNL to ensure you receive your magazine or your order. Apologies for the inconvenience.

Terug naar overzicht

20% KORTING

In deze editie:

“Tropisch beachfood, lichte soepen, verkoelende salades en zoete heerlijkheden die je doen watertanden” | Jamie Magazine – Good Cook

Specificaties

Additional information

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Artikelnummer: recepten-uit-de-cariben-shivi-ramoutar Categories , , ,

Description

Over dit magazine:

Wie denkt aan de Cariben, denkt aan witte zandstranden, blauwe lucht, een zilte bries en zwoele nachten. Maar vergeet vooral het eten niet! In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten.

Shivi Ramoutar groeide onder andere op in Trinidad. Voor haar werk als chef in pop-uprestaurants in New York en Londen haalde ze inspiratie uit haar favoriete Caribische gerechten. Haar recepten zijn een fascinerende combinatie van smaken – net als de Cariben zelf. Zo vind je rundown met kip en kokos naast macaroni met kaas, kidneybonen & spinazie, maar ook Creoolse gebakken eieren. De gerechten van Shivi zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch,maar ook eenvoudig en voedzaam. ‘Recepten uit de Cariben’ barst van plezier – denk bijvoorbeeld aan softijs met gezouten tamarindekaramel, rumrozijnen, krab in curry met noedels en pindakaascheesecake met druivenjam; want zonder plezier zou dit boek niet Caribisch zijn.

Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar

Original price was: € 14,95.Current price is: € 12,00.

In stock

Je bespaart 20%

Additional information

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar

Original price was: € 14,95.Current price is: € 12,00.

In stock

In stock

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

“Tropisch beachfood, lichte soepen, verkoelende salades en zoete heerlijkheden die je doen watertanden” | Jamie Magazine – Good Cook

Eerdere edities van Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar

Description

Over dit magazine:

Wie denkt aan de Cariben, denkt aan witte zandstranden, blauwe lucht, een zilte bries en zwoele nachten. Maar vergeet vooral het eten niet! In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten.

Shivi Ramoutar groeide onder andere op in Trinidad. Voor haar werk als chef in pop-uprestaurants in New York en Londen haalde ze inspiratie uit haar favoriete Caribische gerechten. Haar recepten zijn een fascinerende combinatie van smaken – net als de Cariben zelf. Zo vind je rundown met kip en kokos naast macaroni met kaas, kidneybonen & spinazie, maar ook Creoolse gebakken eieren. De gerechten van Shivi zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch,maar ook eenvoudig en voedzaam. ‘Recepten uit de Cariben’ barst van plezier – denk bijvoorbeeld aan softijs met gezouten tamarindekaramel, rumrozijnen, krab in curry met noedels en pindakaascheesecake met druivenjam; want zonder plezier zou dit boek niet Caribisch zijn.

Additional information

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Type tijdschrift

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar”

Over dit magazine:

Wie denkt aan de Cariben, denkt aan witte zandstranden, blauwe lucht, een zilte bries en zwoele nachten. Maar vergeet vooral het eten niet! In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten. Shivi Ramoutar groeide onder andere op in Trinidad. Voor haar werk als chef in pop-uprestaurants in New York en Londen haalde ze inspiratie uit haar favoriete Caribische gerechten. Haar recepten zijn een fascinerende combinatie van smaken – net als de Cariben zelf. Zo vind je rundown met kip en kokos naast macaroni met kaas, kidneybonen & spinazie, maar ook Creoolse gebakken eieren. De gerechten van Shivi zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch,maar ook eenvoudig en voedzaam. ‘Recepten uit de Cariben’ barst van plezier – denk bijvoorbeeld aan softijs met gezouten tamarindekaramel, rumrozijnen, krab in curry met noedels en pindakaascheesecake met druivenjam; want zonder plezier zou dit boek niet Caribisch zijn.
20% KORTING
en_GBEnglish (UK)