Sale!

Meesterlijk van Robèrt

 6,95 Vanaf:  6,95

Over Meesterlijk van Robèrt magazine

Over dit magazine:

Naast productie draaien in zijn bakkerij is Robèrts grootste passie het overbrengen van kennis over zijn vak. Dat doet hij via de open bakkerij in de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, waar iedereen kan zien hoe hij en zijn bakkersteam de mooiste producten maken, via de brood- en patisseriecursussen, maar ook via het magazine MEESTERLIJK van Robèrt.

 9,95
 9,95

Abonnementen van Meesterlijk van Robèrt

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 6 nummersPremie: Voordeel: 16%Prijs:  50,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Eerdere edities van Meesterlijk van Robèrt


In deze editie: Bakken vanuit de basis: Pannenkoeken & crêpes - Duik in de wereld van kruidnoten - Een tafel vol Friandises - Feestelijke speculaasvlaai met stoofpeertjes - Dikke mik met Jack van Gelder - Lokale specialiteit: Fryske Dúmkes

Meesterlijk van Robèrt - 36 2022

 9,95
In deze editie: Bakken vanuit de basis: Soezen - Robèrts tips voor kaasbrötchen - Dikke mik met Nikkie de Jager - Stap voor stap: Hollandse koffiebroodjes - Een tafel vol fruittaarten - In de spotlight: clubsandwich

Meesterlijk van Robèrt - 35 2022

 9,95

In deze editie:


Bakken vanuit de basis van pudding tot parfait - Robèrts tips voor kletskophoorntjes - Dikke mik met Julius Jaspers - Stap voor stap citroen-meringuetaart - Roombroodjes en andere zoete snacks - Traktatie van de BBQ: s'mores

Meesterlijk van Robèrt - 34 2022

 9,95

In deze editie:


Bakken vanuit de basis: boterkoekjes - Robèrts tips voor glazuur - Dikke mik met Sandra Ysbrandy - Stap voor stap: Advocaatgebak - Hartige snacks van de bakker - In de spotlight: Polonaisetaart

Meesterlijk van Robèrt - 33 2022

 9,95

In deze editie:


Bakken vanuit de basis bloem & meel - Robèrts tips voor biscuit & botercrème - Dikke mik met André met Duin - Stap voor stap gevuld vlechtbrood - Salades van de bakker - In de spotlight: scones

Meesterlijk van Robèrt - 32 2022

 9,95

In deze editie:


Robèrts favorieten met paddenstoelen - Meesterlijke sinaasappelgebakjes - Dikke mik met Karin Bloemen - Stap voor stap Babka (feestbrood!) - Een tafel vol feestelijke borrelhappen - Robèrt in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse

 

Meesterlijk van Robèrt - 31 2021

 9,95

In deze editie:


Robèrts favorieten met olijven & olijfolie - Meesterlijk bananenbrood - Dikke mik met Rob Jetten - De beste tips voor hazelnootschuimgebakjes - Recepten voor een tafel vol klassieke koekjes - Robèrt in gesprek met Estée Strooker

 

Meesterlijk van Robèrt - 30 2021

 9,95

In deze editie:


Robèrts favorieten met ananas - Stap voor stap reuzemergpijpen - Dikke mik met Lieke van Lexmond - De beste tips voor croissants - Recepten voor een tafel vol ijs - Robèrt in gesprek met Alain Caron - Hét (thuis)bakblad van Nederland

Meesterlijk van Robèrt - 29 2021

 9,95

In deze editie:


Robèrts favorieten met verse kaas - Stap voor stap: Tartes à la maison - Dikke mik met Leo Alkemade - De beste tips voor witte chocolademousse - Recepten voor een uitgebreid ontbijt - Robèrt in gesprek met sterrenchef Hans van Wolde

Meesterlijk van Robèrt - 28 2021

 9,95

In deze editie:


Hét (thuis)bakblad van Nederland - Robèrts favorieten met cashewnoten - Stap voor stap Swiss roll bombe - Dikke mik met Dieuwertje Blok - De beste tips voor tartelettes - Een tafel vol koeken - Robèrt en Dosia Brewer over vegan bakken

Meesterlijk van Robèrt - 27 2021

 9,95

In deze editie:

Hét (thuis)bakblad van Nederland - Favoriet van Robèrt pompoen - Stap voor stap voor Charlote-Russe - Dikke mik met Jef van Nieuwkerk - Meestermorfose Friese oranjekoek - Lokale specialiteit Gents Neuzen - In de spotlight donuts 

Meesterlijk van Robèrt - 24 2020

 6,95

Over Meesterlijk van Robèrt

Vind jij het leuk om te koken? Dan is het tijdschrift Meesterlijk van Ròbert misschien iets voor jou. Elk nummer staat vol met inspiraties van Robèrt en zijn: recepten, achtergrondverhalen, interviews met collega’s, antwoorden op vragen over bakken en meer. Deze tijdschriften zijn nu eenvoudig te bestellen bij Magvilla.
en_GBEnglish (UK)