Additional information
Jaar uitgave | |
---|---|
Aantal artikelen | 1 |
Structural staff shortages at PostNL and rebuilding at several PostNL distribution centres meant that mail was either not delivered or delivered late.
At the moment, it is unclear when PostNL will clear its backlogs. We are in daily contact with PostNL to ensure you receive your magazine or your order. Apologies for the inconvenience.
In deze editie:
De beste adressen in Rome, Toscane, Puglia en nog heel veel meer!
Editie 05-2022: Reis mee in het sfeervolle najaar – Favoriet in Florence: 11x onze hotspots – Op safari in Abruzzo: De big five spotten – Val Gardena: Skiparadijs voor foodies – Into the wild: Magisch Umbrië – Van stad naar strand: Weekendje Ancona – Plus: Lekker bakken. Het beste Italiaanse brood – Feestelijk tafelen: simpel en smaakvol – Opladen in de Laars. Citytrips, wintersport en wildlife
Editie 04-2022: Culinair toeren: Heerlijk nazomeren op de mooiste plekken – De lekkerste adressen in Rome, Toscane en Puglia – Ontdek Maratea: Vier vakantie tussen Italianen in Basilicata – San Miniato: Truffelparadijs in Toscane – De leukste kookscholen in NL en Italië – Recepten: Het favoriete comfort food van Jamie Oliver – Wildplukken in de Chianti: Op zoek naar verrukkelijk onkruid – Hilariteit: Bert Visscher koopt een huis in Zuid-Italië – Recept en interview Miljuschka over de kunst van het koken
Jaar uitgave | |
---|---|
Aantal artikelen | 1 |
€ 15,90 Original price was: € 15,90.€ 8,95Current price is: € 8,95.
Out of stock
€ 15,90 Original price was: € 15,90.€ 8,95Current price is: € 8,95.
Out of stock
Out of stock
In deze editie:
De beste adressen in Rome, Toscane, Puglia en nog heel veel meer!
Editie 05-2022: Reis mee in het sfeervolle najaar – Favoriet in Florence: 11x onze hotspots – Op safari in Abruzzo: De big five spotten – Val Gardena: Skiparadijs voor foodies – Into the wild: Magisch Umbrië – Van stad naar strand: Weekendje Ancona – Plus: Lekker bakken. Het beste Italiaanse brood – Feestelijk tafelen: simpel en smaakvol – Opladen in de Laars. Citytrips, wintersport en wildlife
Editie 04-2022: Culinair toeren: Heerlijk nazomeren op de mooiste plekken – De lekkerste adressen in Rome, Toscane en Puglia – Ontdek Maratea: Vier vakantie tussen Italianen in Basilicata – San Miniato: Truffelparadijs in Toscane – De leukste kookscholen in NL en Italië – Recepten: Het favoriete comfort food van Jamie Oliver – Wildplukken in de Chianti: Op zoek naar verrukkelijk onkruid – Hilariteit: Bert Visscher koopt een huis in Zuid-Italië – Recept en interview Miljuschka over de kunst van het koken
Jaar uitgave | |
---|---|
Aantal artikelen | 1 |
You must be logged in to post a review.
Aboland © 2023 | Web design by Compass Digital
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Reviews
There are no reviews yet.