Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Kraamzorg is een onafhankelijk platform voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg. Doel van het vakblad Kraamzorg is deze professionals op de hoogte te houden van de actualiteit in hun vakgebied, hun kennis te verdiepen en een forum te bieden om ervaringen uit te wisselen. Op die manier draagt Kraamzorg bij aan de kwaliteit en de profilering van het vak. Sinds het eerste nummer verscheen in 1999, zijn er tal van initiatieven ontwikkeld om de doelstellingen te ondersteunen: VakbladKraamzorg is een onafhankelijk vakblad voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg.OnlineVia de website, nieuwsbrief en de social media worden kraamverzorgenden op de hoogte gehouden van de meest recente actualiteiten binnen de geboortezorg.KraamcaféGeaccrediteerde vakinhoudelijke dag met een plenair ochtendprogramma en de mogelijkheid tot het volgen van drie workshops in de middag. Het Kraamcafé wordt tweemaal per jaar georganiseerd, in mei en in november, en vindt plaats in congrescentrum Meervaart in Amsterdam.

Publisher:
Frequency:
Price single sale:
Website:
Current edition:
Next edition:
Price subscription:
Reclamij B.V.
4x per year
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl
28 June 2022 (number 2)
4 October 2022 (number 3)
€ 17,95
Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Reclamij B.V.
4x per year
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl

Current edition:
28 June 2022 (number 2)
Next edition:
4 October 2022 (number 3)

Take care of it yourself

Trial and gift subscriptions expire automatically unless otherwise stated in the offer. All other subscriptions are valid until cancellation. All offers are valid as long as they are listed on this page. Offers with a welcome gift are valid while stocks last. If you no longer see a previous offer on this page, it is unfortunately no longer valid.

If you have any questions about your subscription, please contact us via the contact form. You can find this by clicking on the button: “I have another question”.