Uw Haard

 5,95

Over Uw Haard magazine

Over dit magazine:

Uw Haard
UW Haard is één van de meest complete openhaarden magazine van dit moment met boordevol informatie over de aanschaf van een nieuwe haard,kachel of schouw. Ook zo’n heimwee naar een centrale vuurplaats in huis, een knappend houtvuurtje of warme kachel? Steeds meer mensen kiezen voor een open haard of kachel naast het comfort van centrale verwarming. Houtgestookt, gasgestookt of elektrisch. Binnen of buiten. Wie zich gaat oriënteren ontdekt dat er ontzettend veel te kiezen valt In Uw Haard vindt u praktische informatie over alle onderwerpen die bij de installatie van een sfeervuur komen kijken: kachels, haarden en schouwen, rookkanalen, accessoires enzovoort.

 5,95
 5,95

Eerdere edities van Uw Haard


In deze editie:


Het stappenplan voor een droomhaard - Kachels in uw interieur: letterlijke en figuurlijke warmte-uitstraling - En verder: CV-haarden; pelletkachels; vrijstaande kachels; hoekhaarden; inbouwhaarden; liftdeurhaarden; afvoerlooze/elektrische haarden; houtgestookte en gasgestookte haarden & kachels; inzethaarden; schouwen en zo brandt hout het best!

Uw Haard - 2022

 5,95

Over Uw Haard

Inspiratiemagazine voor de aanschaf van vloerbedekking voor de woning. Dit magazine gaat over iedere soort vloerbedekking die je in je woning kan neerleggen. Doe inspiratie op voor uw woning met dit tijdschrift. Nu te verkrijgen bij Magvilla.
de_DEDeutsch