SOUL Magazine

 17,50

Over SOUL Magazine magazine

Over dit magazine:

SOUL Magazine
Skiër, snowboarder, surfer, we zijn allemaal buitenmensen, buitenspelers. We genieten van vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, adrenaline, rust, bewust leven en laten leven. De grenzen tussen de sporten die ooit zo krampachtig bevochten werden, zijn allang vervaagd. Geen sneeuw, geen swell, geen probleem: ren die berg op, cross naar beneden, beklim die rots, zwem naar dat eiland, duik naar de bodem, pak de fiets, pak die kano, of doe helemaal niets! #OUTSIDEISFREE SOUL Magazine is ontstaan uit 6|Surf Magazine, Taste Snowboard Magazine en White Freeski Magazine.

 17,50
 17,50

Eerdere edities van SOUL Magazine


In deze editie:

Met een zorgvuldig samengestelde mix van sport en lifestyle is SOUL magazine bestemd voor een breed ski en snowboardpubliek, waarin zowel de beginner als wel de gevorderde skiër en snowboarder met informatieve en beschrijvende artikelen van zijn favoriete sport mag proeven. Voor de serieuze  sneeuwliefhebbers is het meer een levensstijl waar avontuur, intensief contact met de natuur en het gevoel 100% te leven centraal staan.
Met ondersteunend hoogwaardig en spectaculair beeldmateriaal uit zowel binnen-, als buitenland zullen de lezers op de hoogte worden gebracht van de nieuwste materialen, veel praktische tips, de nieuwste trends, achtergronden en de te houden evenementen in binnen- en buitenland.

SOUL Magazine - 01 winter 2019/2020

 17,50

In deze editie:


Ocean & Mountain Culture

SOUL Magazine - 02 winter 2020/2021

 17,50

In deze editie:


Ocean & Mountain Culture

SOUL Magazine - 03 winter 2021/2022

 17,50

Over SOUL Magazine

de_DEDeutsch