Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Heb je al een abonnement op Happy Handmade Living abonnement?

Heb je al een abonnement op Happy Handmade Living abonnement?

Zusätzliche Information

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Häufigkeit

Taal

Thema

Happy Handmade Living abonnement

Abonnementen van Happy Handmade Living abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 4 nummersPremie: Voordeel: 34%Prijs:  23,50
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Voor de echte creatieveling! Happy Handmade Living magazine bevat DIY-projecten en patronen, maar daarnaast lees je er ook alles over de meest lekkere recepten, over mode en interieur. Continue nemen we de trends en technieken van deze tijd onder de loep, zodat je van alles op de hoogte blijft! Ons streven is dat onze lezers een eigen stijl ontwikkelen, waardoor jouw creatieve talenten worden omgezet in prachtige daden. Ben jij klaar om lekker creatief aan de slag te gaan? Wij bieden jou nu de kans om met een hoge korting een abonnement af te sluiten op Happy Handmade Living, dus ben er snel bij!

de_DEDeutsch